perjantai 7. syyskuuta 2012

Minä, amatööri-numerologi

Mistä se kertoo, että huomaa unohtaneensa Suomen-liittymänsä puhelinnumeron? (Havaitsin sen tänään, kun yritin kirjautua Bloggeriin kännykällä ja Blogger halusi varmistaa henkilöllisyyteni lähettämällä viestin kännykkänumeroon - ja ihmettelin hyvän pätkää, mikä ihmeen numero tämä tällainen on.)

Entä kertooko se jostakin, että unohtuneen Suomen-liittymäni viimeiset numerot ovat samat kuin nykyisen sveitsiläiseni, vain päinvastoin?

Numerologi minussa pohtii myös, onko sattumaa, että läheisimmistä Sveitsin-ystävistäni yhdellä on sama syntymäpäivä kuin minulla ja toinen on tavannut poikaystävänsä samana päivänä kuin minä omani.

Looginen ajattelija minussa sanoo, että kun etsii säännönmukaisuuksia ja salaliittoteorioitakaikkialta, telkkarissa pyörii aivan liian mones Criminal Minds -jakso muutaman päivän sisään. (Tämän tosin olisin voinut päätellä jo toissailtana siitä, että kun kuulin kännykän piippaavan tekstiviestiä toisessa huoneessa, en uskaltanut mennä katsomaan, koska se on ihan varmasti sarjamurhaaja, joka yrittää houkutella minut toiseen huoneeseen päästäkseen livahtamaan asuntoon parvekkeen oven kautta.)

Samaan syssyyn kiitos liian monta House-jaksoa katsoneelle Inanalle tästä ihanasta tunnustuksesta, ensimmäisestäni! (Mistähän se muuten kertoo?)
Kun tunnustuksia kerran jaetaan, tunnustan olevani äärimmäisen laiska bloginlukija ja jään vaikeasti koukkuun. Näitä seuraan kuitenkin säännöllisesti:

1. Liituraitaa ja maalaisjärkeä
Onhan tämä vähän oman itsensä toistamista, sillä linkki löytyy jo suosikeistani, mutta tässä kohtaa tarkoitus pyhittää tautonomian.

2. Paula Humbergin valokuvablogi
Katso kuvat ja ymmärrät miksi.

3. Stèven valokuvablogi
Stève ei ole päivittänyt hetkeen, mutta kuvat kestävät kyllä pidemmänkin katselun.

4. Häkkitiikeri ja valkoinen enkeli 
Epätavallinen ja tunteita herättävä rakkaustarina suomalaisnaisen ja amerikkalaisvangin suhteesta. Seuraan kuin dekkaria ja tasaisin väliajoin kysyn itseltäni, onko se kovin reilu suhtautuminen toisten ihmisten elämään.

5. Le Figaron Sveitsi-blogi
Ranskantaitoisille artikkelimainen Sveitsi-blogi, jota julkaistaan ranskalaisen Le Figaro -lehden saitilla. Taidan tosin rikkoa sääntöjä tässä kohdin sen verran, etten kipaise kertomaan tunnustuksesta Marie Maurissen kommenttiboksiin.

Tässä vielä muistutukseksi haasteen säännöt:
1.  Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen. 
2.  Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3.  Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4.  Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Leidi, kiitti tunnustuksesta! Kopioin jne.sen heti, kun pääsen järkevään paikkaan tietoliikenneyhteyksiin. Nyt olen jonkin aikaa puhelimen varassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leidi. Viimeinkin sain myös aikaiseksi tehdä oman listani :-)

    VastaaPoista