perjantai 25. tammikuuta 2013

Blogirakkautta

Sain Maailman metrosta niin ilahduttavan tunnustuksen, että se on pakko jakaa heti eteenpäin.

 Koska Sveitsi on tietysti sydäntäni lähellä, viskaan sydämen eteenpäin sveitsiläisblogeihin:

Essun takaa vilkuillaan aika lailla samoja maisemia kuin Samppanjapäivissäkin, mutta hiukan erilaisesta vinkkelistä. Kurkatkaa ainakin ranskalaisen alppiherkun resepti.

Cashmere insiden tyylitasolle tuskin itse koskaan pääsen, mutta kivahan sitä on muiden koteihin vilkuilla. Blogissa yhdistyvät myös kivasti kaksi lempikaupunkiani: Lausanne ja Lyon.

Luimupupu on jo palannut Suomeen, mutta blogiarkiston Sveitsi-havainnot ilahduttavat edelleen, samoin kuin Suomen kokkailut, urheilut ja valokuvailut.

Alppimurmeli availee saksankielisen Sveitsin ihmeellisyyksiä ja saa monesti miettimään, miten eri kielialueet ovat kuin eri maita. Monesti tunnistan omankin hämmennykseni sen edessä, miten montaa kieltä ja kulttuuria pieneen maahan mahtuukaan.

Walk-In Closet of Pure Lovesta metsästän kuvaotoksia ja vinkkejä Zürichista - kaupungista josta kovin tykkään mutta jota tunnen kovin huonosti.

Eipä tässä muuta. Mukavaa viikonloppua!

P.S. Sääntöjäkään ei sovi unohtaa: blogirakkautta on tarkoitus jakaa eteenpäin viidelle sellaiselle blogille, joilla on alle 200 lukijaa - ja totutusti ilmoittaa tunnustuksesta kommenttiloodassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti