keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Takamus mustelmilla

Tyttöjen viikonlopun lopputulos on mustelmainen takamus, reidet ja sääret. Syytän jo aiemmin kehumaani La Tzoumaz'n kelkkamäkeä, joka oli kevätlumilla vielä muistikuvaanikin liukkaampi ja möykkyisempi.

Näillä säärillä pitäisi sitten huomiseksi keksiä työhaastatteluvaate - ihan kuin se ei olisi riittävän hankalaa ilman erityisvaatimuksiakin.

Tämän haastattelun järjestyminen on kanssa yksi kummallisimpia sattumia. Olen viime aikoina lähetellyt avoimia hakemuksia aivan kaikkiin oman alani työpaikkoihin, ja lopulta eräs pomo vastasi, että vaikka heillä ei olekaan avoimia paikkoja, hän tahtoisi tavata.

Tapaamisessa hän selitti, että heiltä osaamiseeni sopivia paikkoja ei välttämättä aukeakaan, mutta että hän oli kiinnostunut kokemuksestani ja tullut heti ajatelleeksi firmaa, jossa pari hänen ystäväänsä on töissä. Niinpä hän tarjoutui saattamaan minut ja nämä ystävät yhteen, josko toisessa paikassa olisi profiiliini paremmin sopivia tehtäviä.

Ja sieltä toisesta paikasta kerrottiin, että he tapaisivat minut mielellään, ja onpa heillä juuri jonkinlainen rekryprojektikin käynnissä. Huomenna menen paikan päälle juttelemaan lisää.

En tiedä juurikaan firmasta, kyseisestä tehtävästä tai siitä, missä vaiheessa ja miten tosissaan hakuprosessi on käynnissä. Olen silti päättänyt, että reilun vuoden hiljaisuuden jälkeen jo ensimmäinen työhaastattelu on iso voitto.

7 kommenttia:

  1. Jee! Tsemppistä haastikseen, toivotaan että siellä olisi kiinnostavaa duunia tyrkyllä. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä ja onnea matkaan! Pidän peukkuja.

    VastaaPoista
  3. Isosti tsemppiä haastatteluun!
    Minäkin olen tässä ennen lomalle lähtöä nykertänyt pari päivää tutkimussuunnitelmia sekä paikallista että ulkoilaisia hakuja varten. Saa sitten nähdä, nappaako.

    VastaaPoista
  4. Onneksi olkoon! Kyllä tosiaan on voitto, etenkin kun pääset haastatteluun ikään kuin suositusten kera. :)

    VastaaPoista
  5. Hei ihan mieletöntä!! Paljon tsemppiä haastatteluun! Musta tuntuu, että asiat menee usein vähän kiertotietä ja sattumien kautta. Hyville tyypeille on aina duunia ja selkeästi tapaamasi henkilö sen on tajunnut. :) Täällä on sormet ristissä sun puolesta! :)
    /Mariia

    VastaaPoista
  6. Kiitos teille kaikille tsemppauksista, peukunpitelyistä ja sormienristimisistä! Täällä ollaan jo lähtökuopissa, mustelmat peittävät sukkahousut valittuna :)

    VastaaPoista