perjantai 8. maaliskuuta 2013

Jos et halua vihata autoja...

.... älä tee niin kuin minä viime vuonna. Lähdin Geneven suureen ja mahtipontiseen mahtavaan autonäyttelyyn sunnuntai-iltapäivänä, joka oli vieläpä messujen viimeinen aukiolopäivä.

Tänä vuonna aloitimme ajoissa ja säntäsimme paikalle ensimmäisen aukiolopäivän iltana eli eilen. Oli huomattavasti miellyttävämpää.

Käytännön ohjeeksi voin sanoa myös, että messuille kannattaa pukeutua kuin autotytöt: mahdollisimman pieneen mekkoon. Siellä on nimittäin kuuma! Autopimujen korkeita korkoja en sen sijaan pysty selittämään käytännönläheisyydellä, eli se osuus vaatteista menee edelleen kävijäkunnan miellyttämisen piikkiin.

Autonäyttely 2012
Ja 2013.
Kuten kuvasta näkyy, tänä vuonna saimme jäädä myös jatkoille, joten ehkä vuosia on epäreilua vertailla keskenään. Iltakokkareilla skumppalasi kädessä kanssavieraita taklaillessani ajattelin, että tällaista se geneveläinen elämä varmaan on. Että vaikka kuinka kyttää tarjoilijoiden reittejä ja kiilaa muita kärkkyjiä, saaliiksi jää kaksi ja puoli cokctai-palaa.

Geneven autonäyttely messukeskus Palexpossa 17.3. saakka. Aikuisen pääsylippu 16 fr ja lapsen 9 fr. Iltapäiväneljän jälkeen pääsee puoleen hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti