sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

137 kuvaa

Näin ilmoitti tietokone, kun purin kamerasta lomakuvia. Melkoisen vähän verrattuna aiempaan valokuvausinnostukseeni: ennen lomalla tarttui muistikortille noin sata kuvaa päivässä (150, jos käytiin eläintarhassa).

Nyt keskityin kuitenkin lasketteluun. Tässä muutama maisemamaistiainen Sveitsin Grindelwaldista.

Grindelwaldin hiihtokeskus on klassisinta Sveitsiä. Rinteisiin pääsee kätevimmin junalla.

Ei skitä ilman après-skitä!

Kyllä vain, puhelinkopeilla on vieläkin vankat kannattajansa.

Noistakin rinteistä tulin alas. Kuvan hissiin muuten mahtuu seitsemän henkeä kuuden paikalle, kokeiltu on.

Blogin nimi syntyi aikanaan samppanjainnostuksestani, mutta tämä taisi olla ensimmäinen lasi jaloa kuohuvaa sitten Sveitsiin-muuttoni.


Tarkoitukseni oli hehkuttaa Grindelwaldin hiihtokylää enemmänkin, mutta eilinen skicorss-kisaonnettomuus antaisi innostukselleni ehkä kitkerähkön sivumaun. Palaan siis lomakuulumisten kera myöhemmin.

2 kommenttia:

 1. Heiii, löysin blogisi muutama päivä sitten ja pian olen lukenut sen läpi. Mullakin on ranskan opinnot käynnissä ja ehkä ensi vuosi tulee vietettyä Pariisissa. Mutta hauska sattuma miten tänään luin 14 vuotta vanhaa matkapäiväkirjaani Sveitsistä ja siellä oli merkintä Grindelwaldistakin! :) Kaks kertaa olen Sveitsissä vieraillut mutta edellisestä kerrasta tosin on hurahtanut jo 14 vuotta, ihan uskomatonta minne vuodet katoaa.

  Innolla luen elämästäsi Sveitsissä ja ranskankielen opiskelusta. Mulla on alkeet menossa, joten vähän kauhistuttaa tuleva vuosi vaikka Ranska ja Pariisi on mulle tosi rakkaita! :)

  Mukavaa kevättä!
  /Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura! Tervetuloa blogin pariin ja kiitos kommentistasi! Varmasti kieli lähtee sujumaan, ja kun pääset paikan päälle, saat joka päivä harjoitusta. Minusta ainakin kielitaito on kehittynyt täällä huimasti nopeammin kuin Suomessa, koska kielen ymnpäröimänä elää ihan koko ajan. Uusia sanoja tulee vastaan esimerkiksi mainoksissa kadun varsilla, ja jo ihmisten kuunteleminen junassa kehittää korvaa. Tsemppiä opintoihin!

   Poista