perjantai 24. helmikuuta 2012

Täydellinen koti yhdessä illassa

Koska kotirouvakursseja ei ole vielä tullut vastaan, opiskelen omatoimisesti. Tässä oppitunti aiheesta "Näin siistit kodin ennen miehen paluuta työmatkalta".

1. Huomaa, että viinikaapissa on vain sellaisia punaviinejä, joiden arvokkuudesta ja käyttötavasta et ole ihan varma. Lähde siis kauppaan hakemaan viini, josta tiedät varmasti, ettei sen ole tarkoitus antaa "kypsyä" (tai jotain).

2. Hoida samalla viikon ruokaostokset. Keskity erityisesti aamiaistarpeisiin, sillä ehkä yölennolta juuri kotiutuneen miehen voi hämätä brunssilla luulemaan, että lounas on jo syöty.

3. Laita pyykit koneeseen. Huomaa, että värillisten pyykkien pesuaine on loppu. Laita sen sijaan valkaisevaa pesuainetta. Huomaa, että pesuohjelma on niin pitkä, ettei pyykkejä ehdi enää kuivata. Jätä sen kunniaksi vesihana kiinni, kun käynnistä koneen.

4. Yritä avata viinipullo. Huomaa, ettet tiedä, missä korkinavaajaa säilytetään. Yritä etsiä sitä ja tule haivainneeksi, ettet tiedä, miltä korkinavaaja näyttää. Kun vehje löytyy, ymmärrä hitaasti, ettet tiedä, miten sitä käytetään.

5. Yritä avata pullo sivistyneesti niin kuin homot telkkariohjelmassa heteromiehille opettavat. Tuskastu ja riivi korkki jotenkin vain irti. Kun korkki jää kiinni korkinavaajan syövereihin, totea, että kaipa se mies joskus kotiin tulee.

6. Totea, että siivoaminen on tekemättä, mutta niin ovat kielikurssin läksytkin. Mene nettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti