Ensimmäinen työllistäjä on Sveitsin vesi. Se on niin kalkkista, että jokaisen vedenlaskukerran jälkeen tiskiallas ja -pöytä on kuurattava. Siis joka kerta, kun joku on juonut vettä, huuhdellut tomaattiveitsen tai itse tomaatin. Puhumattakaan siitä, että kattila on tiskattava jokaisen teevedenkeiton jälkeen. (Eli olisi syytä opetella tilaamaan teetä kahvilassa.)
En tiedä, kiittäisinkö onneani siitä, että päätin jättää vedenkeittimen muuttokuormasta
P.S. Aihe herättää myös toiden dilemman: Miksi kutsutaan ihmistä, joka on päivät yksin kotona puolison käydessä töissä, jos hän ei satu olemaan äiti eikä rouva? Kotihenkilö?
Kotihenkilö on aina parempi kuin kotiorja! :D Tai kaikista paras termihän olisi kotimurmeli (murmeliteetä juova kotona viihtyvä otus.
VastaaPoistaSinä mainio kotihenkilö: kalkinpoistoaine olisi ratkaissut vedenkeittimen pulman.
VastaaPoistaEikun nyt hankkimaan uutta vedenkeitintä ja kalkinpoistoainetta niin kuin kunnon kotihenkilön kuuluukin (ellei sulla olisi sitä riivatun ranskan kurssia menossa – tarvitsetko sitä nyt oikeesti, kun kerran junalipun tilauskin sujuu niin hyvin :))...
Britan filtterikannu ratkaisee kaikkien kotihenkilöiden kalkkiongelman vedenkeittimessä :)
VastaaPoistaKiitos vinkistä, Nienna! Silläkin riskillä, että kysymys paljastaa todellisen tumpelouteni... Miten filtteriä käytetään? Ensin vesi kannuun, sitten vedenkeittimeen? *blush*
VastaaPoista