tiistai 31. tammikuuta 2012

Perillä!

Olen onnekkaasti laskeunut Sveitsiin - ja minun lentokarmani tuntevien hämmästykseksi kerrankin etuajassa! Pitkäaikaisen empiirisen tutkimuksen mukaan kun myöhästyn noin joka kolmannelta jatkolennoltani. Tavarani sen sijaan eivät katoa koskaan, eivät edes Pariisissa, eivätkä edes silloin, kun laukku on täynnä roinaa, josta sietäisikin päästä eroon.

Kun astuin ulos koneesta, ensimmäiseksi minua tervehti tämä näky, noin viiden metrin korkuisena:


Oui, Suisse, c'est divine.

(Tunnustus: Virallisen näkemyksen mukaan olen käyttänyt Sveitsiin lentäessäni pääasiassa isoja keskieurooppalaisia yhtiöitä kuten Lufthansaa siksi, että lippuhinnat ovat edulliset. Mutta onhan se kiva bonus, että isot koneet rullaavat suoraan terminaalirakennukselle, missä tunnen itseni kovin tervetulleeksi Georgen kahviseuraksi. Finnair operoi kyllä suoria lentoja, mutta pienet koneet eivät pääse putken suulle terminaalirakennuksen viereen vaan parkkeeraavat kauas kentälle. Sieltä kävellään terminaaliin kilometrien pitkiä käytäviä, joissa ei ole yhtä ainutta Georgen kuvaa. Kuulkaas. Muistakaa tämä, kun varaatte niitä lentoja!)

3 kommenttia:

 1. Muistatko, kun tää nimetön tunki Milanossa Guccin putiikkiin sankan ihmismuurin läpi voidakseen olla samassa kaupassa yhtä aikaa Georgen kaa?
  Turvamies seisoi pukkarin verhojen edessä. Minä plarasin vyörekkiä ja odotin, milloin George astuu ulos kalsareillaan.
  Ja sitten se pirulainen oli livahtanut takakautta ulos, vaikka mustat autot seisoivat pääoven edessä!
  Ei tullut hyvä mieli.

  VastaaPoista
 2. Täällä on tosiaan aina George vastassa, eikä ole kertaakaan livistänyt takaovesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän asuu tietääkseni ihan nurkan takana, sun naapurissa!

   Poista