perjantai 13. tammikuuta 2012

Muuttouupumus iskee

Reilut kaksi viikkoa muuttoon. Eilen sovin muuttofirman kanssa pakkaus- ja tavaroidennoutopäivästä. Muuttomies otti harteiltani yden isoimmista huolistani, kun hän lupasi hoitaa (tai alaistensa hoitavan...) kirjahyllyni purkamisen, etten "vain satuta itseäni".

Tänään juoksin hakemassa optikon kolme kahden hinnalla -tarjouksesta piilarinesteitä, ettei minun tarvitsisi ainakaan ensimmäisiin kuukausiin harjoitella sanayhdistelmän "solution multifonction" ääntämistä. Pelkään siis ranskan puhumista enemmän kuin vaakasuoraa räntäsadetta.

Seuraavaksi pitäisi hakea uusi passi. Nykyinen vanhenee alkukesästä, enkä välttämättä vietä ennen sitä Suomessa riittävän pitkää aikaa, että ehtisin hakea uuden. Mutta! Passin toimitusaika on viikko. Kampaaja-aika on varattu, mutta se on päivälleen viikko ennen muuttoa. Menenkö siis passikuvaan nykyisellä tukalla vai säntäänkö suoraan kampaajalta passikuvaan, toivon että passitoimisto on vielä silloin auki ja että todella saan passini täsmälleen viikossa? En halua, että minut käännytetään heti rajalta passikuvan rumuuden ja yleisen epäsveitsiläisen olemuksen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti