perjantai 2. marraskuuta 2012

Sveitsi on sitä...

...että kun lähtee aamulenkille maaseudulle, toiselta puolelta kuuluu lehmänkellojen kalkatusta ja toiselta puolelta moottoritien tasainen humina.

...että kun valitsee internetsivulle mennessään maaksi Sveitsin, ohjelma valitsee kieleksi automaattisesti saksan, eikä sitä voi vaihtaa vaihtamatta maata. Sitten voi miettiä, haluaako lukea sivua automaattisen Google-käännöksen avulla vai tilata tuotteita ranskalaiseen osoitteeseen.

...että saksankielinen lähettää tekstiviestin ranskankielisen numeroon, jälkimmäinen vastaa omalla kielellään, eikä ensimmäinen ymmärrä sitä - mutta ei silti suostu uskomaan, että numero on väärä.

...että kun lähtee viikonlopuksi Alpeille, joutuu tarkistamaan kolmen kantonin vapaapäiväkäytännöt, sillä hotelli on Bernissä ja hiihtokeskus puoliksi Vaud'ssa ja puoliksi Valais'ssa.

Viikonloppu kolmen kantonin risteyskohdassa odottaa, sillä Glacier 3000 -hiihtokeskus viettää kauden avajaisia ja tarjoaa minulle näppärästi keinon yrittää hukuttaa kolmekymppissynttäreiden herättämä ikäkriisi toimintaan.

2 kommenttia:

  1. Olitteko Glacierissä?!! Olipas mahtava paikka viettää synttäreitä. Laskitteko ALPINE COASTERista?
    Onneksi olkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin Glacierissa, ja oikein nappi paikka oli kyllä synttäreille :) Alpine Coaster on käytössä vain kesäisin, ja nyt se on ollut koko syksyn huollossa, joten sen kokeilu jäänee ensi kesään. To do -listalla se kyllä on, ja hurjalta näytti!

      Poista