keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Salainen jouluagentti

Joulusalaisuuteni ovat vaarassa tietoteknisten ongelmien vuoksi. Läppärimme on edelleen tiedottomassa tilassa muinaisen kofeiiniyliannostuksen vuoksi, ja pihkuran mobiililaitteet eivät osaa säilyttää minkäänlaisia salaisuuksia. Ei löydy salainen selaustila -vaihtoehtoa, ei poista selaushistoriaa -namiskaa.

Aina kun olen hakenut netistä jotain näkyvyysarkaa informaatiota, napsuttelen siis perään kaksikymmentä yhdentekevää tai tahallaan harhaanjohtavaa hakusanaa. Jos taas olen vieraillut, sanotaan nyt tahallisen harhaanjohtamisen nimissä, vaikka uusimman James Bondin kotisivuilla, joudun etsimään myös muutaman muun ja- ja bo-alkuisen osoitteen, ettei selain mene ehdottamaan paljastavaa sivua miehen nähden.

Kaiken huipuksi mies kajautti eilen kotiin tullessaan, että nyt kun hänen työkannykkänsä on samaa suoraan laskeutuvaa i-linjaa kotikäyttöisen mobiilivehkeen kanssa, hän voisi milloin tahansa nähdä kännykän näytöltä, mitä nettisivuja kotona on auki.

Akuutin tietoturvavajeen vuoksi en siis uskalla paljastaa Herra Täydellisen joululahjasta näitä kuvia enempää, mutta palaan asiaan aaton jälkeen.

Ette sitten kuulleet tätä minulta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti