keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Neljä kenkäparia myöhemmin

Terveisiä yllätysmatkalta.... Pariisista!

Vettä satoi, mutta kaupunki oli ihana kuin aina. Sain juoda samppanjaa, shoppailla mielin määrin kenkiä (saldo jäi vaivaseen neljään, koska jotkut muut 36-jalkaiset olivat tyhjentäneet hyllyt ennen minua...)

Kielikokeen tuloksia odottelen edelleen, mutta aivan pieleen kielikurssini ei ole voinut mennä, sillä erään pariisilaisravintolan tarjoilija luuli aksenttiani belgialaiseksi. Okei, kauhea aksentti, mutta sentään ranskankielinen! (Tämä on poliittisesti todella epäkorrektia, mutta parannus on huomattava, sillä yleensä ensimmäinen veikkaus kansalaisuudestani on venäläinen... Ehkä seuraavaksi menen jo sveitsiläisestä?)

Nyt organisoin ensi viikolla alkavaa Suomen-matkaani, ensimmäistä sitten muuttoni. Tuntuu oudolta palata entiseen kotikaupunkiin ja mennä yöksi hotelliin.

2 kommenttia:

  1. Oi, kiva kun pääsit reissuun! Ja hienoa jos ranska sujui parigot'jenkin kanssa. Säät olivat täällä tosiaan viikonloppuna aika heikot, harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä pienestä vesisateesta - kun siinä hetken tallusteli, uudet kengät pehmenivät sen verran, että muokkaantuivat mukavasti ja lakkasivat hiertämästä!

      Poista