sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Lukukuume

En ehtinyt lukea lomalla melkein ollenkaan, sen verran tiiviisti reissasin ympäri Suomea, pääasiassa. Rannalla ehdin sentään hätäisesti selata pari naistenlehteä.

Luen mielelläni ylläpitääkseni kielitaitoani, ja Marie Clairea olen aikaisemmin kehunut täälläkin. Nyt kun olen kulkuneuvona vaihtanut junan autoon, en saa enää päivittäistä annostani 20 minutes -laatulehteä, ja kaipaisin jotain säännöllistä luettavaa. Voisitteko siis, ranskankielisessä Euroopassa asuvat lukijani, tai kuka vain, suositella hyviä ranskankielisiä blogeja? Olen liian laiska lukemaan uutisia netistä ranskaksi, mutta hyvään blogiin jäisin mielelläni koukkuun.

Sellaisin rajoituksin, että ei resepti-, muoti-, sisustus- tai meikkiblogeja vaan jotain aivan oikeaa asiaa.

4 kommenttia:

  1. Hei, en tuohon kysymykseesi osaa vastata, mutta jätän kommentin, sillä olen uusi lukija. Pohdintasi ystävyyssuhteista ovat mielenkiintoisia, ja olen huomannut monissa poissa silmistä, poissa mielestä -ilmiön, vaikka olen ollut pisimmillään ulkomailla yhtäjaksoisesti vain 8 kk. Olen huomannut, että monet eivät tiedosta/ymmärrä, miten tärkeää ystävyydelle on jakaa ihan arkisia asioita, joista samassa maassa ollessaan olisi voinut jopa soittaa toiselle, mutta ulkomaille tuo "uutiskynnys" jostain syystä nousee, vaikka olisi skypet ja muut käytössä.

    Kiitos mielenkiintoisista jutuista ja toivottavasti viihdyt Sveitsissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun luet ja kommentoit! On aina kiva kuulla, että muilla on vastaavia kokemuksia. Uutiskunnys tuntuu tosiaan yllättävän korkealta, mutta ehkä pitäisi itsekin nähdä enemmän vaivaa esim. skypepuheluiden sopimiseen ja muuhun. Ehkä, jos kerran skypettämisestä tai muusta tulisi rutiini, tulisi yhteyttä pidettyä enemmän.

      Poista
  2. Sveitsi on näköjään pois maailmasta. Google ei löydä tai ei saa yhteyttä Sveitsin blogeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä kansallispäivä sotki kuviot? :) Jos hyviä Sveitsi-blogeja löytyy, otan innolla vinkkejä vastaan!

      Poista