maanantai 16. heinäkuuta 2012

97 pistettä!

Noin sitä on kahden viikon Suomen-turnee suoritettu ja olen taas Sveitsissä. Matkalaukun kanssa kotiin kömpiessäni oikein nautin tunteesta, että farkuissa oli liian kuuma. Sitä fiilistä kun ei Suomessa liian kanssa päässyt syntymään.

Postilokerossa odotti kauan kaivattu kirje: kielikokeen tulokset. Taistelin itseni kanssa, haluanko avata kirjettä lainkaan, etteivät mahdolliset huonot tulokset pilaisi viimeistä lomaviikkoa ja ylihuomenna odottavaa Nizzan-pyrähdystä.

Onneksi istuin kirjettä avatessani, sillä numerot yllättivät. Alla ihan kuva todisteeksi, että voitte tarkistaa ja vahvistaa, että olen nähnyt oikein: 97 pistettä sadasta!

Kuullunymmärtäminen olikin aika vaikea, siksi vain 23 pistettä 25:stä ;)7 kommenttia:

 1. Parfait!!! :) Onnea todella paljon! Kommentoin alkukeväästä paljon postauksiasi mutta nyt on kiireen ja läppärittömyyden takia kommentoinnit jääneet. Pian asiaan tulee korjaus. Ihanaa Nizzan matkaa ja toivottavasti sen jälkeen pursuat postaus-ideoita, sillä niitä on ihana lukea! :)
  /Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan aktivoitua Nizzan jälkeen :) Nyt olen ollut niin kieliopintojen ja reissaamisen syövereissä, että tuntuu, ettei suomi taivu enää lainkaan...

   Poista
 2. Onnittelen! Hieno saavutus. Ahkeruus palkitaan.

  VastaaPoista
 3. Onnea tosi upeesta suorituksesta!!! :) Ihanaa Nizzan matkaa teille! <3 Oli tosi kiva nähdä sua pitkästä aikaa ja suussasulavat suklaat ei kauan ehtineet jääkaapissa jähmettyä... ;)

  VastaaPoista